Основните въпроси са Донецка област, Луганска област, Харковска област, Запорожка област,

...
Основните въпроси са Донецка област, Луганска област, Харковска област, Запорожка област,
Коментари Харесай

Зеленски: Много тежка остава ситуацията -6 млн. абонати са без ток в Украйна

Основните въпроси са Донецка област, Луганска област, Харковска област, Запорожка област, Херсонска област, Крим, прифронтовите територии и държавната ни граница. Ние проучваме желанията на окупаторите и приготвяме контрамярка - още по-мощна контрамярка от сегашната. Разгледахме въпроса за обезпечаването на военните и доставката на нова техника и муниции.

Това заяви във вечерното си изказване украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, представен от " Укринформ ". 

Отделно организирах среща по енергийни и информационни въпроси. Ние записваме резултатите от това, което към този момент е направено за отбрана на нашите системи. Подготвяме нови решения. Ние също по този начин приготвяме нови решения, за да предотвратим всяка опция Русия да манипулира вътрешния живот на Украйна. Ще предоставим детайлности навреме, увери той.

Към тази вечер около 6 милиона клиенти в множеството райони на страната ни и в Киев са изключени от електричество. Много тежка остава обстановката в столицата, както и в Киевска, Виницка, Лвовска, Одеска, Хмелницка и Черкаска област.

Енергийни служащи и комунални служащи, всички наши служби вършат всичко допустимо, с цел да стабилизират системата и да дадат на хората повече сила за по-дълго време. Още един път желая да подчертая: доста е значимо хората да разберат кога и за какъв интервал от време ще останат без ток. Това е отговорност както на самите енергийни компании, по този начин и на локалните управляващи, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР